Tuesday, April 28, 2009

DR MANSOR OTHMAN CALON PKR

Dr Mansor Othman telah di umumkan oleh ketua umum PKR, DSAI sebagai calon yang sah untuk bertanding di DUN Penanti N12 yang telah di kosongkan itu.Penamaan calon akan di adakan di IKBN Bukit Mertajam pada 23 Mei (Sabtu) dan hari mengundi pada 31 Mei ( Ahad ).
Untuk Semua AMK ayuh rapatkan saf untuk pergi berjuang di DUN Penanti demi mempertahankan kerusi itu milik PR.

4 comments:

 1. Ayuh sediakan diri kita, angkatan muda untuk berjuang lagi !!!!
  Yang agak pelik kali ni adalah jumlah penyokong yang hadir pd hari Penamaan Calon mungkin akan dihadkan, dan kita dilarang berkempen pd hari mengundi....

  ReplyDelete
 2. AYUH SAHABAT-SAHABAKU KITA BENAMKAN UMNO PULA DI PENANTI.WALAUPUN PERATURAN BARU YANG DI PERKENALKAN SPR BOLEH DI ANGGAP PERATURAN GILA.TETAPI KITA TETAP AKAN MELETAKKAN SATU PONDOK,PONDOK TERSEBUT DI GELARKAN PONDOK SEJUK.KAH KAH KAH

  ReplyDelete
 3. Biasa la itu undang-undang ana yang bikin,tapi jangan takut hilang satu pondok banyak pondok yang akan menjelma,tapi Bintang sokong sangat SPR buat undang2 cam tu pasal mereka tapi bagi buat pondok,dah lama kita buat pondok panas,dah banyak pilihanraya dah kita lalui so isu pondok panas dah tak guna lagi... so kita buat rumah terus atau bangunan supaya kekal kat situ sampai bila.jadi rumah panas or bangunan panas.Spr tak bagi buat pondok je tapi rumah or bangunan lepa tak cakap pun... bintang teringat cerita pondok...pondokkkk... he he he pikiaq-pikiaq la.

  ReplyDelete
 4. 3 kali dah kalah pun nak letak lagi jadi calon..dimana maruah PR..bagiler kat kami pulak...apapun kami tetap bubuh calon walaupun bebas.

  ReplyDelete