Thursday, April 9, 2009

MASA UNTUK BERKHIDMAT

Kemenangan, satu pengiktirafan golongan muda ,

KUALA LUMPUR, 8 April (Hrkh) - Ketua Angkatan Muda KeADILan, Shamsul Iskandar Mat Akin berpandangan referendum rakyat khususnya referendum golongan muda telah memberi pengiktirafan kepada calon muda, S. Manikumar yang akan membawa mandat rakyat Bukit Selambau dan keseluruhan rakyat negeri Kedah.
Beliau menegaskan kemenangan tersebut juga merupakan perjuangan untuk melakukan perubahan kerana calon yang dipilih bukan sekadar wakil rakyat tetapi bertanggungjawab melakukan perubahan pentadbiran pada politik negara.
Sementara itu, Shamsul Iskandar juga berpendapat kemenangan tersebut juga terus memperkasa pentadbiran kerajaan Pakatan Rakyat di Kedah serta mengubah sebuah pentadbiran yang 'bobrok' dan korup.
"Ini juga membuktikan pengaruh Tun Dr Mahathir sudah tidak lagi relevan dalam politik Malaysia yang mana Bukit Selambau serta Bukit Gantang menguburkan beliau,"katanya. .
BINTANG ,untuk mengekalkan kemenangan pada masa akan datang maka bermula la masa untuk berkhidmat pada masyarakat yang memerlukan .. jangan biarkan nanti masyarakat menilai kita seperti mereka menilai BN/Umno.. Pikaq-pikiag la

No comments:

Post a Comment