Tuesday, August 18, 2009

Hantu Ciplos...Hantu Raya.. Hantu ...Hantu... Hantu

Pemuda Umno dakwa ada pengundi hantu di P Pasir
Malaysiakini,17 Ogos.

Pergerakan Pemuda Umno mendakwa terdapat pengundi hantu bagi pilihan raya DUN Permatang Pasir pada 25 Ogos ini.Ketuanya Khairy Jamaluddin berkata ini berdasarkan laporan terdapat pengundi luar yang didaftarkan sebagai pemilih di kawasan itu.

"Kita dapati beberapa orang Melayu didaftarkan di rumah yang dihuni oleh orang Cina dan ada juga pengundi Cina didaftarkan alamatnya di rumah orang Melayu," katanya selepas mempengerusikan mesyuarat Pemuda Umno di Butterworth semalam, lapor Bernama.

Khairy berkata sejak pilihan raya umum lepas terdapat kira-kira 1,000
pengundi didaftarkan di Permatang Pasir dan trend itu adalah tidak normal kerana jumlahnya terlalu besar.

Beliau berkata perkara itu akan dikemukakan kepada Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) bagi membolehkan tindakan sewajarnya diambil bagi menangani isu itu."Kita akan kumpulkan bukti secukupnya dan kemukakan kepada SPR," katanya.

Sejak bila ni Pemuda Umno dah pandai bercakap tentang undi HANTU rasa cam terbalik lak... adakah keadaan terlalu tertekan untuk menang .Tapi takpa jangan takut la bulan puasa semua hantu dah di rantai.. tapi bintang akui memang kabar angin ada dengar undi hantu... nanti senang cam sebab dia berbungkus ,ada siung satu...CIPLOS ...oraighttttttt.Pikiaq-pikiaq la

1 comment:

  1. Banyak tengok cerita ciplos niee,pngrh TV la nie wakakakak jgn marah ciplos

    ReplyDelete