Friday, September 4, 2009

Hero Turun tapi dah kena boikot.....

Boikot TPM mesej tolak MB T'ganu

Kumpulan ADUN Umno yang menentang menteri besar Terengganu bertindak memboikot perjumpaan antara mereka dengan barisan exco kerajaan semalam kerana beranggapan majlis itu tidak menjamin sebarang penyelesaian konflik yang semakin serius.

Seorang daripada 15 wakil rakyat yang tidak hadir, termasuk Idris, berkata insiden boikot majlis yang disertai Timbalan Presiden Umno, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Ketua Perhubungan Umno Terengganu, Datuk Seri Hishammuddin Hussein "tidak pernah berlaku sebelum ini".

ADUN Umno itu, yang enggan mendedahkan namanya, berkata tindakan tetap dilakukan untuk memberi mesej bahawa kepemimpinan Datuk Ahmad Said, sebagai menteri besar dan timbalan pengerusi perhubungan, sememangnya telah ditolak.

"Kami benci tengok muka pemimpin Umno yang datang," katanya kepada Malaysiakini hari ini.

Kononnya Seorang hero/Wira akan pergi ke T'ganu untuk selesaikan konflik yang melanda.Dia akan menjadi orang tengah mengikut salah satu laporan di berita TV.Tapi kecian gak bila hero dah sampai sambutan luar jangkaan.satu pihak taknak jumpa walaupun dalam satu fahaman siap boikot lagi...abis camno.. Kat TV tiap-tiap malam/hari dok kempen 1 Malaysia tapi...Pikiaq-pikiaq la

No comments:

Post a Comment